Allandale

Allandale

 

Our brief was to improve the layout of their new home and create a family kitchen. 

The existing property had a small dark kitchen with a pantry cupboard and deteriorating timber porch to the rear of the property. Our proposal removed the pantry and cupboard walls and completed the corner, replacing the timber porch with large picture windows and roof lights to maximise the light and views to the garden. Internally the existing kitchen was accessed through the dining room, which did not suit its new owners. We created a new corridor through the cupboard under the stairs. Additionally we created an inglenook office space off the dining room by reducing the size of the existing internal shower room.

 

 

           UPDATE ABOUT COVID-19

 

CHG Architecture Ltd During Lock Down

We would like to assure our clients that CHG Architecture Ltd is operating as normal, whilst following strict advice from the UK Government and the World Health Organisation.

People spending quality time at home together, has made them realise the need for more space and given them the opportunity to discuss how to improve their homes.  

Despite the current situation we are receiving unprecedented number of enquiries and we are as busy as we have ever been.

With this in mind, we would encourage anybody wanting to improve their house or build a new one to give us a call now to see how we can help.

This is the best time to submit planning and building warrant applications to start the process and be ready to build once things settle.

 

Look forward to hearing from you.

 

Marcelo and Katie